TVNET Ziemassvētku akcija: Iepriecini bērnu ar īpašām vajadzībām!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ziemassvētki ir laiks, kuru neatkārtojamu dara mūsu mazo ķiparu nemiers un ziņkārība, verot vaļā saņemtās dāvanas. Īpaši, ja tās ir tik ļoti gaidītas, bet, kā jau zinām, Ziemassvētku vecītim šajā laikā ir ļoti daudz darba, tāpēc TVNET vēlas viņam palīdzēt Auces bērnu invalīdu biedrības «Māriņa» bērnu vēlmju piepildīšanā. Tomēr tas nav iespējams, ja nesniegsi palīdzīgu roku arī tu, TVNET lasītāj! Kopā mēs varam dāvāt prieku bērniem ar īpašām vajadzībām, kuriem tas ļoti nepieciešams...

TVNET Ziemassvētku akcijai «Sagādā prieku» tika atsūtītas 22 bērnu ar speciālām vajadzībām vecumā no 7 līdz 23 gadiem vēstules Ziemassvētku vecītim. Bērnu diagnozes ir dažādas, piemēram, garīgā atpalicība, celiakija, astma, dažādas iedzimtas patoloģijas, kustību traucējumi, bērnu cerebrālā trieka, Dauna sindroms, vājdzirdība, ir arī neredzīgs bērns.

Piesakies akcijai "Sagādā prieku!"

Vadoties pēc vēstulēs rakstītā, esam izveidojuši dāvanu sarakstu un piedāvājam arī Tev iejusties Ziemassvētku vecīša ādā.

Proti, izvēlies kādu no lapā redzamajām dāvanām un līdz 12. decembrim piesakies tādu nogādāt pie mums redakcijā! Lai to izdarītu, nepieciešams ielogoties ar savu draugiem.lv vai facebook.com kontu.

Piesakies akcijai "Sagādā prieku!"

Beidzamais datums, kad nogādāt dāvanu redakcijā (Marijas iela 2, 3 stāvs, TVNET, Rīga), ir 18. decembris!

Obligāts noteikums: dāvanu saiņo dāvanu maisiņā, bet neaizlīmē to, lai varam pārbaudīt dāvanu atbilstību un saturu. Pieliec klāt bērna vārdu un vecumu! Protams, arī sirsnīgu apsveikuma un novēlējuma kartīti.

Foto: TVNET

Kad vecīša dāvanu maiss būs piepildīts, mēs dosimies ciemos pie čaklajiem vēstuļu rakstītājiem, ar kuriem tiksimies Aucē. Pēc dāvanu dalīšanas gaidi reportāžu no sirsnīgā pasākuma - nofotografēsim bērnus kopā ar dāvanām, un Tu ieraudzīsi, tieši kuru mazo sirdi esi iepriecinājis!

Reportāžu no dāvanu pasniegšanas pasākuma publicēsim gada nogalē.

Piesakies akcijai "Sagādā prieku!"

Ja vēlies palīdzēt «Māriņai», zini, ka biedrībā esošie priecāsies arī par jebkuru saimniecībā noderīgu lietu, spēlēm bērniem vai kārumiem!

Paldies sabiedriskā labuma organizācijai «Latvijas Bērnu fonds» par atsaucību!

Foto: TVNET

Biedrība «Māriņa»

Biedrības «Māriņa» redzeslokā ir 62 bērni ar speciālām vajadzībām no Auces novada no zīdaiņa vecuma. Vecākajam dalībniekam ir 42 gadi, tomēr attīstība ir apstājusies divgadīga bērna līmenī. Biedrībā ir izveidots dienas centrs, kur bērni var aktīvi pavadīt laiku rotaļājoties, spēlējot spēles vai skatoties filmas. Divas reizes nedēļā - otrdienās un ceturtdienās - notiek pulciņa nodarbības. Bērni zīmē, veido aplikācijas un gatavo daudz skaistu lietu. Bērni apmeklē datorpulciņu. Ar labiem sasniegumiem viņi aktīvi piedalās sporta spēlēs un sacensībās Latvijas mērogā. Bērnu darinātie darbiņi, kas top radošajās darbnīcās dienas centrā, kā dāvanas ir aizceļojuši uz Norvēģiju, Vāciju, Zviedriju, Somiju, kā arī tiek dāvāti ģimenēm un draugiem Latvijā. Biedrībā tiek svinēti dažādi svētki - Lieldienas, Mātes diena, Ziemassvētki u.c.

Foto: TVNET

Piesakies akcijai "Sagādā prieku!"

Neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt uz 67819577 vai rakstīt uz e-pasta adresi woman@tvnet.lv.

Reportāžas no iepriekšējiem akcijas «Sagādā prieku» Ziemassvētkiem:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu