Rīgā jauns vīrietis izkrīt pa 5.stāva logu un gūst smagas traumas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Otrdien Rīgā, pēc aculiecinieku paustā, pa logu no 5.stāva izkrita 19 gadus vecs vīrietis, kurš kritiena rezultātā guva smagas traumas, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vīrietis guva smagus vairāku ķermeņa daļu ievainojumus, tostarp galvas, krūškurvja, mugurkaula un vēdera traumas. Vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar Zemgalē pa kāpnēm apmēram divu metru augstumā krita 45 gadus vecs vīrietis, kurš guva smagas galvas traumas.

Vienlaikus Kurzemē 35 gadus vecs vīrietis meža darbu laikā strādāja ar motorzāģi, un, tā kā vīrietis nebija aizvēris motorzāģa benzīna tvertnes bāku, tuvojoties ugunskuram uzliesmoja vīrieša drēbes. Viņš tika nogādāts slimnīcā ar abu kāju termiskiem apdegumiem.

Kurzemē cieta arī 58 gadus vecs vīrietis, kurš, zāģējot malku, ar ripzāģi savainoja roku. Viņš slimnīcā tika nogādāts ar plēstām brūcēm plaukstā.

Savukārt Zemgalē 51 gadus vecs vīrietis guva traumu darba vietā, kad, strādājot ar leņķa slīpmašīnu, tā izslīdējusi un savainojusi vīrietim plaukstu. Viņš slimnīcā tika nogādāts ar plaukstas traumām, tostarp viena pirksta amputāciju.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1173 izsaukumu, no kuriem 167 saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu