JKP deputāti, visticamāk, rosinās Baires atbrīvošanu no Ķekavas mēres amata

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) Ķekavas novada domes deputāti, visticamāk, rosinās no amata atbrīvot pašreizējo pašvaldības vadītāju Viktoriju Bairi.

Kā pastāstīja JKP valdes priekšsēdētājs Jānis Bordāns, Baires paziņojums par izstāšanos no partijas tika veikts «skaidrā situācijā».

«Ja viņa nebūtu šodien uzrakstījusi iesniegumu, viņa būtu izslēgta. Tas bija minūšu jautājums par to, ka viņu no JKP varētu izslēgt partijas valde. Viņa to saprata un pati uzrakstīja iesniegumu,» teica Bordāns, piebilstot, ka no partijas biedriem saņemtas ziņas, ka viņi nav gatavi paciest šādas rīcības no Baires puses un partijā kopumā.

Viņš uzsvēra, ka, ja Baire būtu rīkojusies atbilstoši JKP valdes prasībai no amata uz laiku atstādināt pašreizējo domes priekšsēdētājas padomnieku, uzņēmuma «Energo Fortis» vienīgo īpašnieku Andri Volanski, kura vadītais uzņēmums, atsaucoties uz TV3 raidījumā «Nekā personīga» izskanējušo informāciju, iespējams, iesaistīts šaubīgos mēģinājumos saglabāt zaļās enerģijas ražotāja statusu, jautājums par viņas atstādināšanu un izslēgšanu no partijas nebūtu aktuāls.

Līdz ar to jautājumu par Baires atcelšanu no amata JKP, visticamāk, rosinās, ar koalīcijas partneriem sarunas sākot jau tuvākajās dienās, sacīja Bordāns.

Kā ziņots, Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Baire paziņojusi par izstāšanos no JKP, aģentūru LETA informēja Baire.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu