Šleseram jāiesniedz būvatļaujas pagarināšanas dokumenti par ekspluatācijā nenodoto īpašumu Jūrmalā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Bijušais politiķis Ainārs Šlesers lūdzis Jūrmalas pilsētas būvvaldei, par Upes ielā 1a esošo īpašumu, būvatļaujas pagarināšanas dokumentus iesniegt līdz šī gada 30.decembrim.

Jūrmalas domes pārstāve Zane Leite informēja, ka īpašums Jūrmalā, Upes ielā 1a, joprojām nav nodots ekspluatācijā un vadoties pēc Būvniecības likuma - tajā dzīvot nedrīkst.

«Pašvaldība septembrī atkārtoti uzdevusi īpašniekiem sakārtot ēkas dokumentāciju, pēc kā īpašnieks ir lūdzis būvatļaujas pagarināšanas dokumentus iesniegt līdz 30.decembrim,» norādīja pārstāve.

Plānots, ka atkārtotu īpašuma apsekošanu būvvalde veiks pēc atbilstošo dokumentu saņemšanas un izvērtēšanas.

Jau vēstīts, ka bijušais politiķis, «oligarhu sarunu» «galvenais varonis» Ainārs Šlesers Jūrmalā dzīvo ēkā, kura nav nodota ekspluatācijā, jo tai nav tikusi atjaunota būvatļauja.

Būvatļauja Šlesera mājas būvniecībai tika apturēta pēc tam, kad Jūrmalas aizsardzības biedrība 2011.gadā to apstrīdēja tiesā, iebilstot pret būvniecību piejūras priežu mežā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu