Elksniņš neizslēdz kārtējo «apvērsumu» Daugavpils domē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Nākotnē varētu notikt vēl kāds Daugavpils domes «apvērsums», šodien partijas «Saskaņa» kongresā sacīja Daugavpils domes deputāts Andrejs Elksniņš. Viņš atzina, ka «Saskaņas» frakcija Daugavpils domē bija pieļāvusi kļūdas, taču, neskatoties uz to, «neesam nodevuši mūsu Daugavpils vēlētāju uzticību - iedzīvotāju uzticību esam vairākkārt pavairojuši».

Politiķis pauda nožēlu par viedokli, kas par Daugavpili pastāvot publiskajā telpā, uzsverot, ka arī humora deva par pilsētu esot apkaunojums viņiem pašiem.

Elksniņš atgādināja par neilgi pēc šī gada pašvaldību vēlēšanām notikušo varas maiņu, kad viņš pats tika «gāzts» no mēra amata. «Politiķi, lai stutētu iepriekšējo sistēmu, ir pat vienojušies savā starpā, lai gan iepriekš bija absolūti nesamierināmi,» pauda deputāts.

Viņš solīja turpināt cīnīties par «Saskaņas» programmas realizēšanu.

«Domāju, ka domes apvērsums nebija pēdējais un nākotnē būs vēl kāds,» prognozēja Elksniņš.

Politiķis atzina, ka priekšā ir daudz izaicinājumu, galvenais no kuriem ir saglabāt vēlētāju uzticību un uzticību pašiem sev.

«Piekrītu, ka brīžiem mums pietrūkst diplomātijas,» atsaucoties uz Rīgas domes priekšsēdētāju, «Saskaņas» valdes priekšsēdētāja Nila Ušakova sacīto, teica Elksniņš. «Bet Daugavpilī ar diplomātiju dažkārt ir par maz. Ir dažkārt jāizkaujas, lai varētu likt saprast , ka nevar sēdēt uz galvas un nodarboties ar koruptīvām lietām,» skaidroja politiķis.

Jau ziņots, ka Daugavpils domes priekšsēdētāja amatu pēc pāris mēnešu darba jaunajā domes sasaukumā zaudēja Elksniņš, bet mēra amatā stājās Rihards Eigims («Mūsu partija»).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu