Ugunsgrēkā Liepājā cietis cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Sestdien, cenšoties dzēst dzīvokļa virtuvē aizdegušās mantas, Liepāja cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz kādu dzīvokli divstāvu dzīvojamā mājā Liepājā, Klāva Ukstiņa ielā saņemts plkst.14.33. Ugunsnelaime izcēlusies dzīvokļa virtuvē.

Vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās, cenšoties dzēst liesmas, kāds cilvēks guvis traumas. Cietušais nodots mediķu aprūpē.

Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, 31 gadu vecs vīrietis bija uzlicis malku uz plīts, kas aizdegusies. Vīrietis no atklātas liesmas ir guvis galvas un abu plaukstu apdegumus. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 23 ugunsgrēki, no tiem pa sešiem Rīgā un citās lielajās pilsētās, bet vēl 11 novados.

VUGD pagājušajā diennaktī saņēmis 49 izsaukumus. Bez 23 ugunsgrēkiem 20 reizes VUGD darbinieki devušies uz dažādiem glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bijuši maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu