TVNET Ziemassvētku akcija: iepriecini bērnu ar īpašām vajadzībām. Vēl vajadzīgi 3 vecīši!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TVNET Ziemassvētku akcijai «Sagādā prieku» tika atsūtītas Auces bērnu invalīdu biedrības «Māriņa» 22 bērnu ar speciālām vajadzībām vecumā no 7 līdz 23 gadiem vēstules Ziemassvētku vecītim. Bērnu diagnozes ir dažādas, piemēram, garīgā atpalicība, celiakija, astma, dažādas iedzimtas patoloģijas, kustību traucējumi, bērnu cerebrālā trieka, Dauna sindroms, vājdzirdība, ir arī neredzīgs bērns. Paldies TVNET atsaucīgajiem lasītājiem, vien palikušas vēl trīs bērniņu nepiepildītas vēlmes!

Aicinām iepazīties ar bērnu vēstulītēm: iespējams, tieši tu spēsi viņa sapņus piepildīt!

Ņemiet vērā, ka bērni ir norādījuši vairākas alternatīvas, ja kāda no dāvanām nav sagādājama.

Proti, izvēlies kādu no lapā redzamajām dāvanām un līdz 14. decembrim piesakies tādu nogādāt pie mums redakcijā! Lai to izdarītu, nepieciešams ielogoties ar savu draugiem.lv vai facebook.com kontu.

Piesakies akcijai "Sagādā prieku"

Foto: TVNET

Beidzamais datums, kad nogādāt dāvanu redakcijā (Marijas iela 2, 3. stāvs, TVNET, Rīga), ir 18. decembris!

Obligāts noteikums: dāvanu saiņo dāvanu maisiņā, bet neaizlīmē to, lai varam pārbaudīt dāvanu atbilstību un saturu. Pieliec klāt bērna vārdu un vecumu! Protams, arī sirsnīgu apsveikuma un novēlējuma kartīti.

Kad vecīša dāvanu maiss būs piepildīts, mēs dosimies ciemos pie čaklajiem vēstuļu rakstītājiem, ar kuriem tiksimies Aucē. Pēc dāvanu dalīšanas gaidi reportāžu no sirsnīgā pasākuma - nofotografēsim bērnus kopā ar dāvanām, un tu ieraudzīsi, tieši kuru mazo sirdi esi iepriecinājis!

Foto: TVNET

Piesakies akcijai "Sagādā prieku"

Reportāžu no dāvanu pasniegšanas pasākuma publicēsim gada nogalē.

Ja vēlies palīdzēt «Māriņai», zini, ka biedrībā esošie priecāsies arī par jebkuru saimniecībā noderīgu lietu, spēlēm bērniem vai kārumiem!

Paldies sabiedriskā labuma organizācijai «Latvijas Bērnu fonds» par atsaucību!

Neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt uz 67819577 vai rakstīt uz e-pasta adresi woman@tvnet.lv.

Foto: TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu