Valters Frīdenbergs: Ir lietas, kas ar mums katru notiek

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uztraukums un bailes ir mazākas nekā vēlme uzzināt, ko teiks mediķi un kāds būs turpmākais ārstēšanās plāns un procentuālā iespējamība izārstēties, tā mūžībā aizgājušais tautā iemīļotais mūziķis Valters Frīdenbergs sacīja intervijā ar TVNET  vēl pirms došanās  uz Vāciju pērnā gada decembrī, lai tur Šaritē klīnikā veiktu izmeklējumus.

Valters Frīdenbergs atklāja, ka nekad nav baidījies un satraucies par to, kas ir priekšā, jo uzskata, ka ir lietas, kas ar mums katru notiek. «Mēs nejautājam, kāpēc saaukstējāmies, dabūjām klepu un iesnas, un vēzis arī ir slimība, tikai ar citām komplikācijām un ietekmi uz organismu. Tā ir pie manis atnākusi, ar to šobrīd ir jācīnās, tāpēc nedomāju, kāpēc tas notika, bet kā ar to tikt galā,» mērķtiecīgi toreiz teica mūziķis.

Visu mūžu Valters darbojies, lai sniegtu prieku citiem, jo citādi viņš neprata un arī negribēja. Viņš toreiz vēlējās atbraukt atpakaļ no klīnikas vesels un darīt tieši to pašu – kāpt uz skatuves, vadīt pasākumus un televīzijas raidījumu, jo tās bija lietas, kas viņu piepilda ar labām sajūtām. Ja to nedarītu, varētu uzreiz no visiem atvadīties.

Valters ar smaidu skatījās uz visu, kas viņu gaida, un bija saistīts ar ārstēšanos. Daudzi cilvēki vaicājot, kā viņš var ar smaidu piecelties, pavadīt dienu, doties uz ķīmijterapiju un iespēju robežās arī atnākt no tās, taču tāds Valters ir – vieglāk esot skatīties pozitīvi, nevis domāt par to, kāpēc viņu skāra šī slimība.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu