Atrod mežā apmaldījušos sievieti, kura bija devusies meklēt materiālus svētku rotājumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nīcas novadā izdevies veiksmīgi atrast sievieti, kura bija devusies mežā pēc materiāliem Ziemassvētku rotājumiem un apmaldījusies, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

13.decembrī ap plkst.16.30 Nīcas pagasta Klampju ciema mežā iegāja un pazuda 1986.gadā dzimusi sieviete. Pēc vairāku stundu meklēšanas, kurā piedalījās 11 policisti, ap plkst.21.15 sieviete mežā tika atrasta sveika un vesela.

Policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un atbildīgi izturēties pret savu drošību. «Ne svētku eglītes, ne priežu un egļu zarus ar čiekuriem mājas rotāšanai nekādā gadījumā nevajadzētu doties meklēt mežā diennakts tumšajā laikā. Pieredze rāda, ka apmaldīties tumsā var ļoti viegli un ātri, bet, lai tiktu laukā no meža sveiks un vesels, tas vairs nebūt nav tik vienkārši,» sacīja Šteinberga. Policija arī atgādina, ka drošības dēļ, ejot mežā, līdzi jāņem pilnībā uzlādēts mobilais tālrunis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu