Par Eiropas cilvēka Latvijā titulu cīnās Ostapenko, Burāne un «TechHub Riga» vadītājs Bērziņš

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par 2017.gada Eiropas cilvēka Latvijā titulu turpinās cīnīties tenisiste Aļona Ostapenko, «TechHub Riga» līdzdibinātājs, vadītājs Andris Bērziņš un režisore, dramaturģe un starpdisciplināru mākslas projektu autore Krista Burāne, informēja nevalstiskajā organizācijā «Eiropas Kustība Latvijā».

Balsojums par Eiropas cilvēka Latvijā titulu sākās 2017.gada 28.oktobrī un šodien tiek sākta balsojuma fināla kārta, kurā izvirzīti trīs pretendenti.

Labāko pieciniekā bija iekļuvusi arī Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele un Olimpiskais čempions skeletonā Martins Dukurs.

«Eiropas Kustībā Latvijā» aicina balsot par kandidātiem interneta vietnē «http://ejuz.lv/eiropascilveks2017», vai sūtīt kandidāta vārdu un īsu balsojuma pamatojumu uz e-pasta adresi «info@eiropaskustiba.lv».

Balsojums noslēgsies 2017.gada 28.decembrī, kad plkst.16 Attīstības finanšu institūcijas «Altum» zālē svinīgā ceremonijā tiks godināts uzvarētājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu