Taisnojot matus, pusaudze gūst elektriskās strāvas triecienu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vakar Kurzemē 16 gadus veca pusaudze darbojās ar matu taisnotāju, taču atrāvies vads, kā rezultātā meitene guvusi elektriskās strāvas triecienu, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Meitene pielikusi roku vietā, kur bijis bojājums, kā rezultātā guvusi gan elektriskās strāvas ietekmi, gan arī plaukstas apdegumus. Pusaudze tika nogādāta slimnīcā.

Tāpat Kurzemē slimnīcā tika nogādāta 56 gadus veca sieviete, kurai mehānismā tika ierauta plauksta. Sieviete guva plēstu brūci plaukstā ar iespējamiem cīpslu bojājumiem.

Savukārt Vidzemē vakar palīdzība tika sniegta 23 gadus vecai sievietei, kurai rokās plīsis stikla trauks ar verdošu ūdeni, kas uzlija sievietei uz abiem augšstilbiem un pēdām, radot nopietnus apdegumus.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1106 izsaukumiem, no tiem 182 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu