Plūdu dēļ slēdz divu kilometru garu ceļa posmu Bauskas apkārtnē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ilgstošu nokrišņu dēļ no piektdienas ir slēgts vietējas nozīmes ceļš Iecava-Lambārte, Bauskas apkārtnē, kur divu kilometru garajā grants ceļa posmā sakrājies ūdens un tas ir neizbraucams, informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Apbraukt slēgto posmu iespējams pa autoceļu «P 92» Iecava-Stelpe un «V1021» Zvirgzde-Misa-Dāviņi.

LVC norādīja, ka joprojām slēgti arī trīs applūdušie ceļi Kurzemes pusē. Satiksmei slēgts vietējais autoceļš «V1350» Ziras-Vēkas tā piektajā kilometrā, jo pārplūdusi Užavas upe. Apbraukt slēgto posmu iespējams pa autoceļu «V1351» Ventava-Užava.

Tāpat slēgts ir arī autoceļš «V1323» Sili-Ugāles dzirnavas-Smilši tā otrajā kilometrā. Apbraukšana caur Ugāli, izmantojot autoceļus «P123» Zlēkas-Ugāle un «V1326» Ugāle-Cirkale-Zlēkas. Kā arī joprojām spēkā ir satiksmes ierobežojums, ceļa sašaurinājums, uz daļēji applūdušā autoceļa «V1168» Nīgrande-Atvases-Vaiņode tā 4,7.kilometrā.

Par nokrišņu dēļ applūstošiem vai izskalotiem valsts autoceļiem iedzīvotāji aicināti informēt, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo līniju 80005555.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu