Darba nedēļā visvairāk līs un snigs ceturtdien

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Šonedēļ Latvijas austrumos pārsvarā gaidāms sals un sniega sega kļūs biezāka, bet rietumos gaisa temperatūra bieži būs virs nulles, prognozē sinoptiķi.

Otrdien daudzviet gaidāmi nelieli nokrišņi un migla. Līdz trešdienai saglabāsies lēns vējš. Gaisa temperatūra austrumu novados, debesīm skaidrojoties, var noslīdēt līdz -10 grādiem.

Paredzams, ka ceturtdien Latviju no rietumiem šķērsos zema spiediena ieplaka un atmosfēras fronte, kas visā valstī atnesīs lietu vai sniegu, vietām snigs stipri. Arī īsi pirms svētkiem daudzviet gaidāmi nokrišņi.

Ziemassvētkos, visticamāk, būs silts un vējains laiks, palaikam gaidāms lietus un slapjš sniegs.

Pirmdien nav gaidāmi būtiski nokrišņi

Pirmdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, vietām uzspīdēs saule, vietām gaidāma migla un sīki nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Saglabāsies lēns vējš un bezvējš. Gaisa temperatūra -1..+3 grādi, bet vakarā vietām, kur izklīduši mākoņi, ap -5 grādiem.

Rīgā nav gaidāmi ievērojami nokrišņi, starp mākoņiem var parādīties saule, pūtīs lēns dienvidu vējš un gaisa temperatūra dienā būs +1 grāds.

Laikapstākļus nosaka augsta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens pakāpies līdz 766-768 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu