Rīgā dārza mājas ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien Rīgā dārza mājas ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz Mores ielu ugunsdzēsēji saņēma īsi pēc plkst.21. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg dārza māja 25 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā viens cilvēks.

Savukārt divstāvu dzīvojamā mājā Pērnavas ielā dega sadzīves mantas 0,5 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no piedūmotās ēkas evakuējās viens cilvēks, bet vēl vienu izglāba ugunsdzēsēji. Abi cilvēki tika nodoti mediķiem.

Vēl svētdien VUGD saņēma izsaukumu uz J.Raiņa ielu Tukumā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ēkā dega istaba 20 kvadrātmetru platībā. No dzīvokļa ugunsdzēsēji izglāba trīs cilvēkus, kuri bija cietuši un tika nodoti mediķiem. Līdztekus no piedūmotās ēkas evakuēti astoņi cilvēki.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, adventes vainags, elektrības vadi, plastmasas pudeles un kastes, tauki žāvētavā, trīs vieglās automašīnas, durvis, ārsiena, starpstāvu pārsegums, piebūve, pirts, veļas žāvētava, gateris, saimniecības ēka, sodrēji deviņu ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā nedēļas nogalē VUGD saņēma 83 izsaukumus, no kuriem 36 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 34 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu