Skaistumkopšanas salonā policija aiztur marihuānas smēķētāju, kurš tualetē skuvis ūsas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā, Ziepniekkalnā skaistumkopšanas salonā policija aizturējusi marihuānas smēķētāju, kurš ieslēdzies tualetē skuvis ūsas, informēja Rīgas pašvaldības policija.

15.decembra pēcpusdienā policija saņēma informāciju par kādu aizdomīgu kungu, kurš iegājis vienā no Ziepniekkalna skaistumkopšanas saloniem. Vīrietis taisnā ceļā devies uz salona tualeti, kurā uzkavējies pusstundu, bet vēlāk atteicies iznākt. Skaistumkopšanas speciālistes nolēma izsaukt likumsargus nevēlamā apmeklētāja izraidīšanai.

Ierodoties notikuma vietā, policisti pieklauvēja pie norādītajām durvīm un deva rīkojumu tās nekavējoties atvērt. Vīrietis nevilcinoties izpildīja likumsargu rīkojumu.

Policistu priekšā vīrietis nesteidzīgi tīrīja zobus, bet vēlāk, kamēr policisti pārbaudīja viņa datus, noskuva arī ūsas. Vīrietis bija neizpratnē, ka viņam liedz veikt personīgās higiēnas procedūras skaistumkopšanas salona labierīcībās, savukārt policisti skaidroja, ka pieklājīgs cilvēks šādas darbības saskaņotu ar salona administratoru pirms aizņemtu labierīcības un pusstundu.

Pārrunu laika policistiem nevēlamais apmeklētājs atzina, ka pirms tam ir uzsmēķējis marihuānu. Tāpat vīrietis pastāstīja, ka tajā pašā dienā ticis izlaists no īslaicīgās aizturēšanas izolatora.

Aizdomās par atrašanos narkotisko vielu ietekmē, vīrietis aizturēts un nogādāts ekspertīzes veikšanai Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, bet pēc tam Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu