Saeima atbalsta nekustamo īpašumu piespiedu atsavināšanu robežas joslas ierīkošanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Inkēns, Saeima

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja likumprojektu, kas paredz divu nekustamo īpašumu piespiedu atsavināšanu Latvijas un Krievijas valsts robežas joslas ierīkošanai.

Izdevumiem no valsts, kas saistīti ar nekustamo īpašumu atsavināšanu, tajā skaitā ar to ierakstīšanu zemesgrāmatā, kopumā paredzēti 533 eiro.

Kā atlīdzību par nekustamo īpašumu atsavināšanu paredzēts segt 341 eiro, tajā skaitā par nekustamo īpašumu «Zaļkalni 1» 0,38 hektāru platībā 240 eiro un «Krastmalas» 0,1 hektāra platībā 101 eiro.

Par nostiprinājuma lūguma parakstīšanu pie notāra plānots maksāt 132 eiro, savukārt izdevumiem par ierakstīšanu zemesgrāmatā plānoti 60 eiro.

Šo īpašumu piespiedu pārdošana valsts vajadzībām tiks noteikta, pieņemot likumu «Par nekustamo īpašumu atsavināšanu Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas valsts robežas joslas ierīkošanai».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu