Saeimā rudens sesijā visaktīvāk debatējis Zariņš, viņam seko Sudraba, Kalnozols un Kaimiņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saeimas sēdēs šī gada rudens sesijā kopš 4.septembra visvairāk debatējis deputāts Ivars Zariņš (S), kurš no parlamenta tribīnes uzstājies 68 reizes, informēja parlamenta Preses dienestā.

Politiķim pēc aktivitātes seko deputāte Inguna Sudraba (NSL), kura debatējusi 46 reizes, parlamentārietis Valdis Kalnozols (ZZS) ar 43 uzstāšanās reizēm un deputāts Artuss Kaimiņš (KPV LV), kurš debatēs piedalījies 37 reizes.

27 reizes debatējis deputāts Igors Pimenovs (S), bet pa 24 reizēm katrs - parlamentārieši Mārtiņš Šics (LRA) un Juris Viļums (LRA).

Kopumā no Saeimas tribīnes deputāti runājuši 959 reizes.

Rudens sesijas laikā parlaments pieņēmis 121 likumu - 24 jaunus un grozījumus 97 likumos. Šajā laikā deputāti sanāca uz 16 kārtējām, divām ārkārtas un vienu svinīgo sēdi.

Rudens sesijā izskatīšanai komisijās nodoti 111 likumprojekti, no kuriem 95 iesniedzis Ministru kabinets, 12 - Saeimas komisijas, bet četrus - deputāti.

Strādājot ar iesniegtajiem likumprojektiem - skatot tos otrajā un trešajā lasījumā - Saeimā vērtēti kopumā 1800 priekšlikumi.

Saeima šī gada rudens sesiju slēgs 27.decembrī, bet 2018.gada ziemas sesiju sāks 8.janvārī.

Kārtējo sesiju starplaikā pēc nepieciešamības var sasaukt Saeimas ārkārtas sesijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu