«Vienotības» premjera kandidāts ir partijas priekšsēdētājs Ašeradens

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Vienotības» premjera kandidāts uz Saeimas vēlēšanām ir partijas priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

«Vienotībā» tiek iedibināta tradīcija, ka partijas priekšsēdētājs ir arī premjera kandidāts, aģentūrai LETA skaidroja partijas preses sekretāre Elīna Bīviņa.

Runājot par premjera kandidātu Saeimas vēlēšanās, «Vienotība» atgādina, ka pašlaik notiek konsultācijas ar citām partijām par iespēju kopīgi startēt vēlēšanās.

Kā ziņots, «Vienotības» valde lēmusi sākt konsultācijas ar «demokrātiskajām partijām» par to, vai tās būtu gatavas sadarboties, startējot 13.Saeimas vēlēšanās. Konsultācijas jau ir sākušās ar «Vienotības» reģionālajiem partneriem, un rezultāts ir ļoti pozitīvs, vērtēja Ašeradens.

Viņš apgalvoja, ka interesi sadarboties izrādījuši ne tikai tie partneri, kuri jau sadarbojas ar «Vienotību», bet arī citas reģionālās partijas. Viņš gan pagaidām neatklāja, kuras ir šīs partijas. Konsultācijas par kopīgu startu plānotas arī ar «Kustību «Par!«», «Latvijas attīstībai», Latvijas Reģionu apvienību, Jauno konservatīvo partiju, pastāstīja «Vienotības» līderis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu