Piecu dienu laikā robežsardze konstatējusi 178 likumpārkāpējus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts robežsardze, laika posmā no 22.decembra līdz 26.decembrim uz valsts ārējām robežām un tās iekšienē konstatējusi 178 likumpārkāpējus, informēja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Uz valsts ārējām robežām konstatēti 75 likumpārkāpēji, tai skaitā, ieceļošana liegta 16 ārzemniekiem. Svētku laikā arī aizturēti divi policijas meklēšanā izsludināti Latvijas iedzīvotāji, kuri ar lidmašīnas reisiem atgriezās Latvijā no Anglijas. Savukārt uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi valsts iekšienē konstatēti 34 personām, bet 69 personas sauktas pie administratīvās atbildības par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā.

22.decembrī un 23.decembrī Valsts robežsardzes darbinieki Lidostā «Rīga» liedza izceļošanu nepilngadīgām personām, kurām nebija vismaz viena vecāka notariāli apliecinātas piekrišanas bērna patstāvīgai izceļošanai no valsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu