Ceturtdien uz valsts robežas konstatēti astoņi robežpārkāpēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ceturtdien Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 31 likumpārkāpēju, bet uz ārējām robežām pieķēra astoņus robežpārkāpējus, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Pāternieku robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Baltkrievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija dzīvības un veselības obligātās apdrošināšanas polises. Persona nosūtīta uz izceļošanas valsti.

Terehovas un Lidostas «Rīga» robežkontroles punktos konstatēti divi Krievijas, divi Ukrainas un viens Tadžikistānas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 10 personām, četriem Lietuvas, trīs Krievijas, diviem Igaunijas un vienam Armēnijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu