Nākamnedēļ publiskajai apspriešanai nodos Rīgas teritorijas plānojumu līdz 2030.gadam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 9.janvāra līdz 8.februārim publiskajai apspriešanai tiks nodots Rīgas teritorijas plānojums līdz 2030.gadam, informēja Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta pārstāve Solvita Brence.

Rīgas teritorijas plānojums ir pilsētas ilgtermiņa teritorijas attīstības plānošanas dokuments, kurā noteiktas prasības teritorijas izmantošanai un apbūvei. Dokumenta izstrāde tika sākta 2012.gadā un pēc plānojuma apstiprināšanas tā darbības periods būs no 2019.gada līdz 2030.gadam.

Vienlaikus ar plānojuma apspriešanu norisināsies arī tā Stratēģiskās ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata projekta sabiedriskā apspriešana.

Abu plānojumu apspriešanas sanāksme paredzēta 23.janvārī plkst.17 Rīgas domē.

Plānošanas dokumenti publiskās apspriešanas laikā būs pieejami izstādē Rīgas domē, klātienē Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā, Amatu ielā 4, kā arī internetā.

Rakstiski priekšlikumus par plānojuma redakciju un Vides pārskata projektu līdz februārim varēs iesniegt jebkurā Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Pilsētas attīstības departamentā un arī elektroniski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu