Robežsargi aiztur cigarešu nelikumīgā pārvietošanā iesaistītu personu grupu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Robežsargi Dagdas novadā vakar aizturēja divus Latvijas pilsoņus, kuri personu grupā nodarbojās ar cigarešu nelikumīgu pārvietošanu (uzglabāšanu), un izņēma 90 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām, informēja Valsts robežsardzē.

Veicot informācijas pārbaudi un iespējamo likumpārkāpēju meklēšanas pasākumus ar pāris stundu intervālu robežsargi Bērziņu pagastā aizturēja divus vīriešus, kuri pierobežas joslā uzturējās bez speciālajām caurlaidēm, netālu no valsts robežas konstatēja dubļos iestigušu automašīnu, ar kuru likumpārkāpēji pārvietojās, kā arī pārmeklējot apkārtni atklāja zem egļu zariem ierīkotu slēpni, kurā atradās kontrabandas cigaretes.

Kopumā tika izņemts 90 000 cigaretes «Premjer» ar Baltkrievijas akcīzes markām. Saistībā ar cigarešu nelikumīgu pārvietošanu aizturētie vīrieši par uzturēšanos pierobežas joslā bez speciālās caurlaides saukti pie administratīvās atbildības, savukārt par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās uzsākts kriminālprocess. Abi likumpārkāpēji ievietoti Valsts policijas īslaicīgas aizturēšanas vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu