Vecrīgā norisināsies ielu ēdiena festivāls

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šodien Vecrīgā otro gadu pēc kārtas norisināsies ielu ēdiena festivāls «Riga Street Food Festival», kura laikā vairāku Rīgas restorānu šefpavāri gatavos savu versiju par Latvijas ielu ēdienu («street food»), informēja pasākuma organizatori.

Festivāls notiks Vecrīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā no plkst. 13 līdz 20, iepretim «Laimas» pulkstenim.

«Šogad meistaru performanču rezultātā tiks radīti ēdieni, ko ikdienā nevar ne redzēt, ne nogaršot restorānos - festivālā šefpavāru radošums svinēs svētkus, gatavojot savu versiju par Latvijas «street food», kas pārsteigs ikvienu apmeklētāju,» informēja «Live Rīga» pārstāve Anna Blaua.

Pēc viņas sacītā, pasākumu papildinās dažādas restorānu aktivitātes, kā arī festivālam atbilstoša mūzika.

RTAB nodibināts 2009.gada oktobra beigās. Tā dibinātāji ir Rīgas dome (70%), Latvijas nacionālā aviosabiedrība «airBaltic» (10%), Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (10%) un Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (10%). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs. Birojs par savas darbības un radītā Rīgas zīmola vadmotīvu izvirzījis principu «Labi rīdziniekam - labi tūristam».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu