Atjaunota autobusu satiksme autoceļa Koknese-Ērgļi iepriekš slēgtajā posmā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ņemot vērā, ka satiksme autoceļa Koknese-Ērgļi (P79) iepriekš slēgtajā posmā ir atjaunota, maršruta Nr.5981 Aizkraukle-Ērgļi, Nr.6517 Ērgļi-Liepkalne-Sausnēja un Nr.6367 Ērgļi-Liepkalnes skola autobusi kursē saskaņā ar ierasto braukšanas shēmu un vairs netiks novirzīti pa apvedceļu, informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

AS «Cata» apkalpotajā maršrutā Aizkraukle-Ērgļi ir atjaunota pasažieru apmaiņa pieturvietā Ķikuti. Tāpat pieturā Ķikuti un Barkaži pasažieru apmaiņu atkal veiks SIA «Madonas ceļu būves SIA» apkalpotā maršruta Ērgļi-Liepkalne-Sausnēja un Ērgļi-Liepkalnes skola autobusi.

Kā ziņots, autoceļš Koknese-Ērgļi (P79) kopš 3.janvāra bija slēgts Ogres upes pusē notikušā grunts noslīdējuma dēļ. Patlaban noslīdeņa zonā satiksmei ir atvērta ceļa viena josla un ir noteikts ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā. Ceļa bīstamā mala Ogres upes pusē ir norobežota ar pagaidu barjerām.

Lai veiktu kapitālos remontdarbus un atjaunotu satiksmi pa abām joslām, VAS «Latvijas valsts ceļi» (LVC) ir norīkojusi atbildīgo projekta vadītāju un gatavo iepirkumu projektēšanai. Pēc projekta izstrādes tiks izsludināts iepirkums būvniecībai.

Būvniecība un autoceļa posma atjaunošana visticamāk notiks 2019.gadā, norādīja LVC.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu