Lidmašīna atgriežas Minhenes lidostā pēc izskanējuša trauksmes signāla

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pēc kļūdaina paziņojuma par it kā atvērtām lidmašīnas durvīm īsi pēc pacelšanās Minhenes lidostā atgriezusies «airBaltic» lidmašīna «Bombardier Q400 NextGen». «airBaltic»skaidro, ka situācija nav ārkārtēja – ja pilots redz paziņojumu, ka kaut kas nav kārtībā ar durvīm, tiek veikta drošības pārbaude.

18. janvārī, lidmašīnai paceļoties, izskanējis brīdinājuma signāls, ka atvērušās bojātas durvis. Lidmašīna atgriezās lidostā. Pasažieri bija satraukti un gaidīja, kas notiks tālāk.

Lidsabiedrība «airBaltic» apstiprina, ka lidmašīna atgriezās Minhenes lidostā drošības apsvērumu dēļ.

Reiss no Minhenes izlidoja 9:55 pēc Vācijas laika.

Pēc izlidošanas lidmašīnas apkalpe saņēma tehnisku paziņojumu par vienām no lidmašīnas durvīm,

skaidro kompānijas preses pārstāve Alise Briede. Lai arī pēc vizuālas pārbaudes netika konstatētas problēmas, tomēr apkalpe pieņēma lēmumu atgriezties lidostā, lai veiktu papildu pārbaudes.

Pēc pārbaudes veikšanas reiss atkārtoti izlidoja pulksten 12:15 pēc Vācijas laika. Lidojumam bija reģistrēti 35 pasažieri. «airBaltic» atvainojas pasažieriem par reisa aizkavēšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu