Braukšanas apstākļi uzlabojas, taču daudzi ceļu posmi joprojām sniegoti un slideni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Salīdzinot ar vakardienu, šorīt braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes autoceļiem ir uzlabojušies, tomēr joprojām visos Latvijas reģionos ir ceļu posmi, pa kuriem braukšana ir apgrūtināta, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) apkopotā operatīvā informācija.

Kurzemē šorīt snigšanas un apledojuma dēļ braukšana ir apgrūtināta pa šoseju A11, kas savieno Liepāju un Nīcu, kā arī pa Ventspils šoseju no Strazdes līdz Usmai.

Zemgalē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Liepājas šosejas posmā no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam un Jelgavas šosejas posmā no Jelgavas līdz Elejai.

Vidzemē braukšana ir apgrūtināta pa Tallinas šoseju no Berģiem līdz Tūjai, pa Valmieras šoseju no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, pa Siguldas šoseju no Rīgas līdz Raunas pagriezienam, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Ogrei, kā arī pa Rīgas apvedceļu Daugavas labajā krastā.

Savukārt Latgalē apledojums veidojas autoceļa A12 posmā no Ludzas līdz Terehovai, liecina LVC dati.

Tikmēr uz reģionālajiem autoceļiem sniega un apledojuma dēļ šorīt apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Alūksnes, Bauskas, Cēsu, Gulbenes, Jelgavas, Kuldīgas, Liepājas, Limbažu, Ludzas, Madonas, Ogres, Rēzeknes, Saldus, Talsu, Tukuma, Valkas, Ventspils un Valmieras apkārtnēs.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 127 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu