Zemgalē vilciens smagi traumējis vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Vakar Zemgalē vilciens uzbraucis vīrietim, kurš pēc negadījuma smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD). 42 gadus vecais vīrietis incidentā zaudējis pēdas un guvis citas traumas.

Citviet Zemgalē kādā dzīvojamā mājā apkures katlam eksplodējis vāks, bet tā izraisītajā triecienvilnī 72 gadus vecs vīrietis nokritis un atsitis galvu. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Mediķiem vakar arī izdevies sekmīgi atdzīvināt kādu 47 gadus vecu vīrieti. Cietušais kopā ar draugu makšķerējis un sajutis sāpēs krūtī, kā arī zaudējis samaņu. Mediķi, ierodoties notikuma vietā, konstatējuši vīrieša klīnisko nāvi, taču, veicot reanimācijas pasākumus, vīrieti izdevies atgriezt pie dzīvības un viņš nogādāts slimnīcā ar akūtu sirds saslimšanu.

Tāpat slimnīcā Rīgā vakar nogādāta kāda 20 gadus veca jauniete, kura pasākuma laikā rokā guvusi pirotehnikas traumu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1262 izsaukumiem, no tiem 232 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu