Arī šorīt vissliktākie braukšanas apstākļi Latgalē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Arī šorīt, tāpat kā vakar, vissliktākie braukšanas apstākļi ir Latgalē, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija.

Sniega un apledojuma dēļ Latgalē šorīt apgrūtināta braukšana pa autoceļu A13 no Rēzeknes līdz Špoģiem, pa autoceļu A13 no Rēzeknes līdz pat Terehovai, kā arī pa Rēzeknes apvedceļu. Tikmēr reģionālās nozīmes ceļi ir apledojuši Balvu, Ludzas un Preiļu apkārtnēs.

Rīgas apkārtnē un Vidzemē pa visiem valsts nozīmes autoceļiem braukšanas apstākļi šorīt ir apmierinoši, bet pa reģionālajiem ceļiem tie ir apgrūtināti Ogres, Cēsu un Madonas apkārtnēs. Piemēram, apledojis gandrīz visā garumā ir ceļš, kas savieno Pļaviņas, Madonu un Gulbeni.

Zemgalē uz valsts nozīmes autoceļiem apledojums izveidojies Jelgavas šosejas posmā no Jelgavas līdz Lietuvas robežai, bet pa reģionālajiem autoceļiem braukšana ir apgrūtināta Jelgavas un Tukuma apkārtnēs.

Savukārt Kurzemes pusē šorīt autovadītājiem īpaši uzmanīgiem jābūt Ventspils šosejas posmā no Strazdes līdz Talsiem - tur ir izveidojies apledojums un vietām līst lietus, kas vēl vairāk apgrūtina auto riepu saķeri ar ceļa segumu. Talsu apkārtnē apledojuši ir arī reģionālie autoceļi.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 70 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu