Par pārkāpumiem no amata atstādināta bērnu psihoneiroloģiskās slimnīcas «Ainaži» vadītāja

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Veselības ministrijas (VM) valsts sekretārs Aivars Lapiņš uz izmeklēšanas laiku no amata atstādinājis bērnu psihoneiroloģiskās slimnīcas «Ainaži» valdes locekli Ilonu Balodi saistībā ar Veselības inspekcijas konstatētajiem pārkāpumiem slimnīcā, aģentūru LETA informēja ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders.

22.janvārī Veselības inspekcija (VI) sadarbībā ar Tiesībsarga biroju veica ārkārtas pārbaudi bērnu psihoneiroloģiskā slimnīca slimnīcā «Ainaži». Izvērtējot medicīnisko dokumentāciju un saņemot ārstniecības personu mutiskus paskaidrojumus, pārbaudē tikuši konstatēti vairāki būtiski normatīvu aktu pārkāpumi.

Kā skaidroja Šneiders, pēc iepazīšanās ar VI ziņojumu Lapiņš pieņēma lēmumu slimnīcas valdes locekli Balodi nekavējoties atstādināt no amata.

Slimnīcas darbības nodrošināšanai tās valdē uz laiku iecelts Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra valdes priekšsēdētājs Jānis Buģins.

VM šodien plkst.15 informēs par situāciju bērnu psihoneiroloģiskajā slimnīcā «Ainaži».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu