Daudzviet Latvijā apgrūtināti braukšanas apstākļi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas apkārtnē, Zemgalē, Vidzemē, vietām Kurzemē apledojuma un sniega dēļ ir apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Šorīt braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Siguldas šoseju no Vangažiem līdz Līgatnei, Valmieras šoseju no Murjāņiem līdz Braslas tiltam, Rīgas apvedceļu no Salaspils līdz Babītei, Daugavpils šoseju no Ogres līdz Pļaviņām, Bauskas šoseju no Rīgas līdz Iecavai, Jelgavas šoseju, Liepājas šoseju no Rīgas līdz Anneniekiem, Ventspils šoseju no Rīgas līdz Usmai un Kokneses šoseju.

Apgrūtināta braukšana pa reģionālajiem autoceļiem ir Rīgas, Aizkraukles, Balvu, Bauskas, Cēsu, Dobeles, Gulbenes, Jelgavas, Kuldīgas, Limbažu, Madonas, Ogres, Talsu, Tukuma, Valkas, Valmieras un Ventspils apkārtnē.

Sniegotos un slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 132 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa segumam atbilstošu braukšanas stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu