Sniega un apledojuma dēļ braukšanas apstākļi apgrūtināti vietām Kurzemē un valsts centrālajā daļā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šorīt vietām Kurzemē un valsts centrālajā daļā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Rīgas apvedceļu no Salaspils līdz Babītei, pa Bauskas šoseju no Rīgas līdz Iecavai, pa Jelgavas šoseju no Rīgas līdz Jelgavai, pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Kalnciemam un no Saldus līdz Liepājai, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Kūdrai un no Strazdes līdz Ventspilij, pa Talsu-Kuldīgas šoseju, kā arī pa Liepājas-Rucavas šoseju.

Reģionālie autoceļi šorīt ir apledojuši un vietām sniegoti Rīgas, Cēsu, Kuldīgas, Liepājas, Limbažu, Madonas, Preiļu, Talsu un Ventspils apkārtnēs.

Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 70 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu, kā arī ieplānot papildu laiku ceļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu