Liepājas Sociālajam dienestam meklēs jaunu vadītāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajniekiem.lv

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija tuvākajā laikā gatavojas izsludināt pretendentu atlasi uz Liepājas Sociālā dienesta direktora amatu, jo ilggadējā dienesta vadītāja Iveta Bartkeviča nolēmusi atstāt amatu, informēja domē.

Šonedēļ pašvaldībā saņemts Bartkevičas iesniegums par darba tiesisko attiecību izbeigšanu, pamatojot to ar personiskiem apstākļiem.

Sociālajā dienestā Bartkeviča strādājusi kopš 1998.gada, bet par dienesta direktori viņa iecelta 2006.gada decembrī. Šajā laikā Liepājā ievērojami pilnveidota sociālās drošības un atbalsta sistēma iedzīvotājiem, rosinot un ieviešot vairāk nekā 30 jaunus pabalstus un pakalpojumus iedzīvotājiem, norādīja domē.

Bartkevičas darbības laikā izveidota zemākā līmeņa nakts patversme un ievērojami pilnveidots Atkarību profilakses centra darbs, lai palīdzētu cilvēkiem ar atkarību problēmām. Ģimenes atbalsta daļas darbinieki ikdienā veic sociālo darbu ar vairāk nekā 900 ģimenēm, lai motivētu izkļūt no sarežģītām krīzes situācijām. Pilnveidots arī sociālo dzīvojamo māju tīkls un izveidota daudzpakāpju atbalsta dzīvokļu sistēma, lai motivētu cilvēkus no nakts patversmes un sociāliem dzīvokļiem ar zemāku komforta līmeni tikt līdz labiekārtotiem mājokļiem un pēc tam atgrieztu viņus pilnvērtīgā dzīvē.

Tuvākajā laikā tiks izsludināta pretendentu atlase uz sociālā dienesta direktora amatu, bet līdz jaunā vadītāja izraudzīšanai pienākumus turpinās pildīt Bartkeviča. Par jaunā dienesta vadītāja apstiprināšanu vēl būs jālemj Liepājas pilsētas domes sēdē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu