Apledojuma dēļ šorīt sliktākais ceļu stāvoklis - Latgalē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šorīt Latgalē un dažviet Kurzemē apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Daugavpils šoseju no Pļaviņām līdz Daugavpilij, pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Terehovai, pa Grebņevas-Medumu šoseju un pa Daugavpils apvedceļu.

Reģionālie autoceļi šorīt apledojuši Balvu, Daugavpils, Gulbenes, Jēkabpils, Ludzas, Madonas, Preiļu, Rēzeknes, Talsu un Ventspils apkārtnēs.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 77 «Latvijas autoceļu uzturētāja» ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu, kā arī ieplānot papildu laiku ceļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu