Ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Vakar ugunsgrēkā Rīgā, Krāsotāju ielā, cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz Krāsotāju ielu VUGD saņēma ap plkst.19. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas puskvadrātmetra platībā un ugunsnelaime ir likvidēta vēl pirms VUGD ierašanās. No piedūmotajām telpām tika izglābts viens cilvēks, kurš bija cietis. Ugunsdzēsēji izvēdināja dzīvojamā mājā radušos sadūmojumu.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Daugavpilī, kur 80 kvadrātmetru platībā dega trīsstāvu neapsaimniekota ēka. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts ap plkst.19 un trīs stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 42 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadu izolācija, elektrības vadi, malka, sadzīves mantas, sodrēji piecu ēku dūmvados, dzīvojamās mājas ārsiena un dzīvojamās mājas bēniņu pārsegums.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Rīgā atbrīvoja dzīvojamās mājas balkonā iesprūdušu kaiju un betona sētā iesprūdušu stirnu, bet Smiltenes novadā no koka nocēla kaķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu