Kariņš: «Vienotības» vēlētājs ir apjucis, bet nav aizgājis pie citām partijām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Vienotības» vēlētāji pašlaik ir apjukuši, nevis kļuvuši par citu politisko spēku atbalstītājiem, uzskata «Vienotības» domes priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš.

Kariņš uzrunā partijas domes sēdē sacīja - var rasties iespaids, ka partija «brauc auzās», tomēr problēma ir tajā, ka līdz šim politiķi nav pietiekami skaidri pauduši, kādas vērtības tie pārstāv.

Kariņš norādīja, ka politiķis nedrīkst domāt, ka politika ir spēja izcelt sevi. Un cilvēkiem, kuri domā, ka politika ir tikai par viņiem, nav vietas «Vienotībā».

Viņš arī kritizēja Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), norādot, ka nodokļu jomas reformu veicot ierēdņi, nevis politiķi. Arī veselības aprūpē ierēdniecība dzen reformu uz priekšu, bet nozares ministre neiesaistās.

Šādā «kolektīvā bezatbildībā» varot tikai tālāk «iebraukt auzās», tāpēc tas nevar turpināties, akcentēja Kariņš. Viņš uzsvēra vērtību deklarāciju, kuru šodien apspriež «Vienotības» pārstāvji un kas būs pamats sadarbībai ar citiem politiskiem spēkiem.

Kā ziņots, «Vienotība» šodien pulcējās partijas domes sēdē, lai iepazītos ar partijas atjaunoto vērtību deklarāciju un partijas vadītāja Arvila Ašeradena redzējumu par startu gaidāmajās parlamenta vēlēšanās, tostarp potenciālo sadarbības partneru loku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu