Kaimiņš akcentē ikviena biedra nozīmi partijas «KPV LV» darbībā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Saeimas deputāts, partijas «KPV LV» līderis Artuss Kaimiņš šodien politiskā spēka kopsapulcē akcentēja ikviena biedra nozīmi politiskās organizācijas darbībā.

«Šī ir mūsu partija,» uzsvēra parlamentārietis, norādot, ka «KPV LV» ir visu biedru veidots politiskais spēks jeb «Kaimiņa partija, Ivara partija, Dāvja partija, Aigara partija, Lindas partija un Anitas partija».

Partijas vadītājs pozitīvi novērtēja to, ka biedri «stāv aiz muguras», tajā skaitā aizstāvot Kaimiņu mediju un sociālo tīklu telpā. Politiķis norādīja, ka tas ir abpusēji un ka arī viņš aizstāv partijas biedrus.

Viņš biedriem pateicās par lojalitāti, uzticību un uzticēšanos, tajā skaitā par ierašanos uz šodienas kopsapulci, dažiem biedriem šķērsojot lielus attālumus.

Runājot par publiskajā telpā izskanējušo negatīvo informāciju saistībā ar politisko spēku, Kaimiņš norādīja, ka «KPV LV» jau ir izveidojies antivīruss pret visu sliktu, ar ko partijai ir nācies saskarties.

«KPV LV» kopsapulcē šodien paredzētas valdes vēlēšanas, kā arī lemšana par statūtu grozījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu