«Vienotība» aicina sasaukt valdības ārkārtas sēdi par situāciju Latvijas banku sektorā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas «Vienotība» valde aicina premjerministru Māri Kučinski (ZZS) nekavējoties sasaukt valdības ārkārtas sēdi, lai skaidrotu sabiedrībai situāciju Latvijas banku un finanšu sektorā pēc izskanējušās informācijas par nopietnām aizdomām saistībā ar Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča rīcību, ko šobrīd izmeklē Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB).

«Ziņas par to, ka Latvijas Bankas prezidenta darba vietā un dzīves vietā notikusi kratīšana un viņu turpina pratināt KNAB izmeklētāji, raisa ļoti nopietnas bažas par situāciju banku un finanšu sektorā kopumā. Aicinām ZZS vadību, premjeru, finanšu ministri nekavējoties sabiedrībai skaidrot pēdējā laika satricinājumus banku un finanšu sektorā – gan ASV izmeklētāju asos paziņojumus attiecībā uz «ABLV» banku, gan šobrīd notiekošo ap Rimšēviča kungu. Sabiedrība sagaida skaidrus signālus, ka situācija banku un finanšu sektorā tiek kontrolēta,» pauda Arvils Ašeradens, «Vienotības» vadītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu