DAP konkursā meklē dienas, plēsēju un nakts putnu monitoringa vecējus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) izsludinājusi konkursu dienas, plēsēju un nakts putnu fona monitoringa veikšanai lauksaimniecības zemēs divu gadu garumā, zināja DAP.

Iepirkums ir iedalīts trīs daļās - dienas, plēsēju un nakts putnu monitoringam lauksaimniecības zemēs. Pieteikumi katras daļas veikšanai līdz 16.martam plkst.10.15 jāiesniedz Elektronisko iepirkumu sistēmas e-konkursu apakšsistēmā. Jebkādā citā veidā iesūtītie pieteikumi tiks atzīti par neatbilstošiem konkursa nolikumam.

Monitoringa veicējiem visu visās trīs daļās līdz 2020.gada 30.novembrim būs jāiesniedz gala atskaite par paveikto un iegūtajiem rezultātiem.

No konkursa pretendentiem tiek gaidīta pēdējo trīs gadu laikā gūta pieredze bioloģiskās daudzveidības monitoringa realizācijā, dabas vērtību uzskaišu veikšanā, kā arī putnu izpētes projektos, kas saistīti ar pētniecību.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, katras tā daļas veikšanā jātiek iesaistītam vismaz vienam speciālistam ar pieredzi putnu uzskaišu vai monitoringa datu apstrādē, un vēl vienam ekspertam sugu un biotopu aizsardzības jomā ar tiesībām sniegt atzinumus par putniem.

DAP iepirkumu komisija pieteikumus vērtēs pēc to noformējuma, kvalifikācijas atbilstības, tehniskā piedāvājuma un finanšu piedāvājuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu