Dzeņu aizsardzības plāna izstrādāšanas konkurss beidzies bez rezultāta

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: KACPER PEMPEL / REUTERS

Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) izsludinātais konkurss dzeņu sugu grupas aizsardzības plāna izstrādei beidzies bez rezultāta, zināja DAP.

Vienīgais saņemtais Latvijas Ornitoloģijas biedrības piedāvājums izrādījies neatbilstošs konkursa nolikumam, jo tajā netika uzrādītas visas izmaksas, kas saistītas ar sugu grupas aizsardzības plāna izpildi. Līdz ar ko, DAP iepirkuma komisija šo piedāvājumu atzinusi par neadekvāti zemu.

Kā ziņots, DAP pagājušā gada 24.devembrī izsludināja iepirkumu dzeņu sugu grupas aizsardzības plāna izstrādei. Dzeņu aizsardzības plānu paredzēts izstrādāt 10 gadu periodam.

Saskaņā ar iepirkuma nolikumu, šajā sugu grupā ietilpst baltmugurdzenis, dižraibais dzenis, mazais dzenis, vidējais dzenis, melnā dzilna, trīspirkstu dzenis un pelēkā dzilna. Iepirkuma uzvarētājam šo sugu aizsardzības plāns būs jāizstrādā 30 mēnešu laikā no iepirkuma līguma spēkā stāšanās dienas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu