Ugunsgrēkos aizvadītajā diennaktī cietis viens cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Ugunsgrēkos Latvijā aizvadītajā diennaktī cietis viens cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) operatīvā informācija.

(Pievienota 2. un 3.rindkopa.)

Vakar saņemts izsaukums uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies kokapstrādes cehā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāvu kokapstrādes cehs 300 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts pēc vairāku stundu ilgiem dzēšanas darbiem.

Tāpat vakar VUGD saņēma izsaukumu uz Līgatnes pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka dzīvojamās mājas otrajā stāvā deg pirts un jumta pārsegums. Pirms VUGD ierašanās, saviem spēkiem no mājas evakuējās viens cilvēks, kurš bija cietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī astoņi ugunsgrēki dzēsti Rīgā, pieci citās pilsētās, bet sešas ugunsnelaimes reģistrētas novados.

VUGD veicis arī 15 glābšanas darbus un saņēmis 11 maldinošus izsaukumus.

Kopš gada sākuma valstī reģistrēti 924 ugunsgrēki, tajos cietuši 55, bet gājis bojā 21 cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu