VNĪ veicis garantijas remontu VID ieejas durvīm

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) veikuši garantijas remontdarbus Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ēkas ieejas durvīm Talejas ielā 1, informēja VNĪ.

Šobrīd VID ēkā atjaunota abu ieejas durvju darbība, norādīja VNĪ.

VID ēkas durvīm garantijas ietvaros bija nepieciešama durvju vadības bloka detaļas nomaiņa, kā arī siltā gaisa aizkara remontdarbi un siltā gaisa padeves regulēšana.

Siltā gaisa padeves regulēšanu vienām durvīm plānots pabeigt līdz šīs nedēļas beigām. Nepieciešamie tehniskie darbi tiek plānoti secīgi, lai VID ēkas darbiniekiem un apmeklētājiem nodrošinātu nepārtrauktu iekļuvi ēkā, norādīja VNĪ.

Visi minētie darbi notiek garantijas servisa ietvaros, neradot papildus izmaksas, piebilda VNĪ.

Jau ziņots, ka 2017.gada pavasarī tika nomainītas VID administratīvās ēkas Talejas ielā 1, Rīgā, centrālās ieejas durvis, kam paredzēts 101 580 eiro.

Durvju maiņa bija nepieciešama, jo, darbiniekiem un apmeklētājiem izmantojot līdzšinējās durvis, veidojas caurvējš. Tāpēc VNĪ tās nolēma mainīt pret virpuļdurvīm. VNĪ paredzēja, ka durvju maiņa paaugstinās ēkas energoefektivitāti un nodrošinās pilnvērtīgas ergonomiskās prasības.

Līdzekļi šī projekta īstenošanai tika ņemti no VNĪ rezervēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu