Daudzviet Kurzemē un valsts centrālajā daļā apgrūtināti braukšanas apstākļi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ceturtdienas rītā daudzviet Kurzemē un valsts centrālajā daļā apgrūtināti braukšanas apstākļi uz galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistīta 91 «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienība.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi šodien visā valsts teritorijā ir iespējami nokrišņi sniega, slapja sniega un lietus veidā, savukārt gaisa temperatūra diennakts laikā svārstīsies no zem nulles līdz virs nulles. Šādos laikapstākļos uz autoceļiem ar asfalta segumu var veidoties tā saucamais «melnais ledus», kas ir īpaši bīstams autovadītājiem, jo ir grūti pamanāms un mainīgos laika apstākļos var veidoties ļoti strauji.

Autovadītāji tiek aicināti būt piesardzīgi un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu