Salaspilī vīrietis savam skolasbiedram gandrīz nokož ausi un tiek aizturēts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušā gada vasarā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirknī tika saņemta informācija par miesas bojājumu nodarīšanu vīrietim kopīgas iedzeršanas laikā.

Likumsargi noskaidroja, ka todien divi seni paziņas – skolasbiedri – satikās un nolēma kopīgi atpūsties dārza mājiņā Salaspilī. Kopīgai atpūtai vīrieši bija iegādājušies kasti ar stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Dažas stundas vēlāk viens no vīriešiem sācis neadekvāti uzvesties un meties savam paziņam virsū, ar zobiem iekožoties viņa ausī. Vīrietis pāridarītāju veiksmīgi nostūmis nost un izsaucis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, jo auss sākusi stipri asiņot.

Veicot visas nepieciešamās izmeklēšanas darbības un saņemot ekspertīzes rezultātus, Salaspils iecirkņa policisti vakar, 12. martā, dzīvesvietā aizturēja iespējamo vainīgo personu.

Aizturētais vīrietis dzimis 1971. gadā un iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 130. panta – par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sodu.

Aizturētais vīrietis pašreiz atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu