Latvijas tiesībsargājošās iestādes neprognozē drošības riskus Krievijas prezidenta vēlēšanu laikā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anton Vaganov / REUTERS

Latvijas tiesībsargājošās iestādes patlaban neprognozē drošības riskus nedēļas nogalē gaidāmo Krievijas prezidenta vēlēšanu laikā, aģentūrai LETA pastāstīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V).

Kozlovskis skaidroja, ka Krievijas pilsoņi Latvijā varēs balsot divas dienas piecos iecirkņos trīs pilsētās.

«Protams, uzraudzīsim šo situāciju. To, vai būs liela vēlētāju aktivitāte patlaban nevaram precīzi pateikt. Ja būs liela aktivitāte un masveida pulcēšanās, tad vērtēsim un skatīsimies. Ja būs nepieciešamība, tad iejauksimies, bet ceru, ka tas nebūs nepieciešams,» norādīja ministrs.

Varasiestādes nekādus drošības riskus pagaidām neprognozējot. «Šodien nevaram pateikt, ka mēs gatavotos drošības incidentiem un kādām provokācijām, bet tādi var notikt procesa laikā,» piebilda ministrs.

Jau ziņots, ka Krievijā svētdien paredzētas Krievijas prezidenta vēlēšanas, kur uzvara tiek prognozēta pašreizējam prezidentam Vladimiram Putinam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu