Iedzīvotājiem piedāvās lekcijas par e-veselības portāla lietošanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Pasākuma «Digitālā nedēļa 2018» laikā nākamnedēļ Nacionālais veselības dienests (NVD) iedzīvotājiem piedāvās apmeklēt lekcijas par e-veselības portāla sniegtajām iespējām un tā lietošanu, aģentūru LETA informēja dienesta pārstāve Tanita Tamme.

Lekciju laikā iedzīvotāji varēs uzzināt noderīgu informāciju par e-recepšu, e-darbnespējas lapu un citu e-veselības pakalpojumu lietošanu ikdienā, kā arī saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Piemēram, kā e-veselībā deleģēt citu cilvēku savu e-recepšu zāļu iegādei, kā nepieciešamības gadījumā nosūtīt darba devējam apliecinājumu par atvērto e-darbnespējas lapu, kā elektroniski pieprasīt slimības pabalstu pēc e-darbnespējas lapas noslēgšanas un citus jautājumus.

Pirmā informatīvā lekcija norisināsies 20.martā plkst.12 NVD Centrālajā birojā, Rīgā, Cēsu iela 31, k-3.

Vienlaikus sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru un novadu bibliotēkām lekcijas norisināsies arī vairākās bibliotēkās Rīgā un Latvijas reģionos. Rīgas Centrālajā bibliotēkā lekcija notiks 22.martā plkst.15, Salaspils novada bibliotēkā - 22.martā plkst.10, Jelgavas pilsētas bibliotēkā - 21.martā plkst.11, Smiltenes novada bibliotēkā - 22.martā plkst.14 un Latgales Centrālajā bibliotēkā - 20.martā plkst.14.

Savukārt sadarbībā ar Ventspils Digitālo centru 21.martā plkst.13 lekcija par e-veselības pakalpojumu lietošanu norisināsies Ventspilī seminārā «E-medicīnas iespējas un zāļu reģistra priekšrocības iedzīvotājiem».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu