Starp Ozolniekiem un Jelgavu šorīt notikušas divas avārijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dažu kilometru ceļā posmā starp Ozolniekiem un Jelgavu šorīt ar īsu laika intervālu notikušas divas avārijas, pastāstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Pirmais negadījums fiksēts plkst.8.20 netālu no Ozolniekiem. 1989.gadā dzimušais, braucot ar mikroautobusu «Renault Trafic», nebija izvēlējies laikapstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ietriecās priekšā braucošā «Opel Astra», ko vadīja 1982.gadā dzimušais. Pēc sadursmes «Renault» sanesa un transportlīdzeklis ietriecās pretimbraucošā «Mercedes Benz», kuram pie stūres bija 1985.gadā dzimusi sieviete.

Cietušo negadījumā nav, taču bija nepieciešama ugunsdzēsēju palīdzība, lai pēc avārijas sakārtotu braucamo daļu.

Savukārt desmit minūtes vēlāk divu automašīnu sadursme notikusi tuvāk Jelgavai. Sietniece skaidroja, ka arī šajā gadījumā izvēlēts laikapstākļiem neatbilstošs ātrums un distance. Negadījumā iesaistītas «Toyota Land Cruiser» un «Volkswagen Jetta». Sākotnējā informācija liecina, ka traumas varētu būt guvusi 1977.gadā dzimusi «Volkswagen» vadītāja.

Jau vēstīts, ka Rīgas reģionā šorīt reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums. Policija aicina autovadītājus braukt prātīgi un uzmanīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu