Babītes pašvaldība piešķirs līdz € 4000 dzīves vides kvalitātes uzlabošanas projektiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Babītes novada pašvaldība izsludinājusi projektu konkursu «Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā» ar kopējo budžetu 20 000 eiro, vienam projektam plānojot piešķirt līdz 4000 eiro, informēja Babītes pašvaldības pārstāve Lelde Drozdova-Auzāne.

Konkursa mērķis ir dzīves vides kvalitātes uzlabošanā Babītes novadā iesaistīt nevalstiskās organizācijas, komercsabiedrības un fiziskas personas, kuras reģistrētas kā saimnieciskā darba veicēji.

Pašvaldības finansējums tiks piešķirts projektiem, kuros būs paredzēti teritorijas labiekārtošanas darbi un sabiedrisko aktivitāšu dažādošana, tiks ietverti kultūras pasākumi un tradicionālo kultūras vērtību saglabāšana, kā arī veselīga dzīvesveida un sporta popularizēšanas pasākumi.

Izvērtējot konkursam iesniegtos projektus, tiks ņemta vērā ieceres pieejamība vietējiem iedzīvotājiem, dažādu sabiedrības grupu interešu ievērošana un citi kritēriji.

Projekti jāplāno laika posmā no šī gada 1.jūnija līdz 31.decembrim.

Pieteikumi konkursam jāiesniedz Babītes novada pašvaldības Administrācijas kancelejā Centra ielā 4, līdz 5.aprīlim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu