Jelgavā avārijā cietuši ātrās medicīniskās palīdzības darbinieki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt Jelgavā divu automašīnu sadursmē cietuši divi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki, apstiprināja Valsts policijas pārstāvji.

Izsaukums uz negadījuma vietu Kalnciema ceļa un Rīgas ielas krustojumā šorīt saņemts plkst.8.53. Saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts mediķu mikroautobuss un «Volkswagen» markas minibuss.

NMPD pārstāve Sarmīte Skujiņa informēja, ka cietuši divi dienesta darbinieki, kuri nogādāti slimnīcā. Viņi nebija guvuši smagas traumas, un abu stāvoklis ir vērtējams kā stabils.

Skujiņa pastāstīja, ka negadījums noticis, kad mediķu brigāde bija ceļā uz slimnīcu, kur bija jānogādā kāds pacients. Pēc negadījuma viņu slimnīcā nogādāja cita NMPD brigāde.

Satiksme negadījuma vietā uz laiku bija apgrūtināta, informē policija, kas turpina noskaidrot notikušā apstākļus.

Šis dažu dienu laikā ir jau otrais satiksmes negadījums, kurā iesaistīta ātrās medicīniskās palīdzības automašīna.

Jau ziņots, ka Rīgā, Āgenskalnā, ceturtdien NMPD mikroautobuss saskrējās ar vieglo automašīnu «Fiat». Negadījumā cieta «Fiat» braukusī sieviete, kura guva galvas traumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu