LZS kongresā aicina ZZS gūt 30 mandātus Saeimas vēlēšanās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) gaidāmajās Saeimas vēlēšanās jāizvirza mērķis uzvarēt un iegūt vairāk nekā 30 deputātu vietas parlamentā, sestdien Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā norādīja ZZS valdes loceklis, Latvijas Zaļās partijas valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Gan Tavars, gan LZS un ZZS Saeima frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis norādīja, ka politiskais spēks nedrīkst ieslīgt pašapmierinātībā, un tā pārstāvji nedrīkst palikt lepni.

Reizē Brigmanis norādīja, ka ZZS bauda sabiedrības atbalstu, un politisko apvienību salīdzināja ar «stabilu kuģi bangojošā politiskajā jūrā», kurā peldot arī dažādas atlūzas un citu partiju laiviņas.

Visgrūtākais laiks partijai ir tad, kad tā atrodas varā un kad tai ir vislielākā ietekme, pauda Tavars. Viņš norādīja, ka kādreizējo varas partiju pieredze māca, ka politiskais spēks nedrīkst būt augtsprātīgs.

Tavars norādīja, ka ZZS ir jāuzvar vēlēšanās, pārspējot arī «Saskaņu», kurai līdz šim bieži vien tiekot atvēlēta uzvarētāju loma.

LZS šodien kongresā apstiprināja jauno partijas programmu «100 punkti Latvijas simtgadei».

LZS ir viena no divām ZZS pamatpartijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu