Uzraugus informēs par nestrādājošiem brīdinājuma signāliem pie dzelzceļa pārbrauktuves Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

VAS «Latvijas dzelzceļš» (LDz) informēs Valsts dzelzceļa tehnisko inspekciju par nestrādājošiem gaismas un skaņas signāliem pie kādas no dzelzceļa pārbrauktuvēm pār privātu pievedceļu Rīgā, apstiprināja LDz pārstāvis Māris Ozols.

Sestdien sociālajā vietnē «Twitter» kāda lietotāja dalījās ar video, kurā redzams, ka pie dzelzceļa pārbrauktuves brauc kravas vilciena sastāvs, taču gaismas un skaņas signāli, kas brīdinātu, ka pārbrauktuve ir slēgta autotransportam, nedarbojas.

Nofilmētā dzelzceļa pārbrauktuve atrodas netālu no degvielas uzpildes stacijas «Virši-A» Daugavgrīvas ielā, netālu no Spilves lidlauka.

Kā norādīja LDz pārstāvis, tie ir privātie pievedceļi, kas nav LDz pārvaldībā, tomēr uzņēmums par iespējamajiem bojājumiem informēs Valsts dzelzceļa tehnisko inspekciju.

Valsts dzelzceļa tehniskā inspekcija uzrauga un kontrolē dzelzceļa tehnisko ekspluatāciju, lai nodrošināt likumos noteikto drošības prasību izpildi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu